Senaste inläggen

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 26 januari 2009 21:59

Måndagen började bra.. Tack Torsten för den fina utmärkelsen! Matte skulle jobba hemma på förmiddagen och jag kan inte fatta varför hon blev helt vild när jag också ville läsa.. Kan snart.. Jag blev sur och började vrålskälla och då fick jag i varje fall gå ut, sen hade hon viktiga möte, vad kan vara viktigare än jag the King, så när hon gick blev jag tok. Hoppade upp på stora skinnpallen och pissade rätt kul, sen var jag bara allmänt lite småjobbig. Meli babysittern hotade att lämna mig..då somnade jag. Sen hade matte märkt att jag smakat lite på den italienska portföljen, så var hon sur igen, så för att liva upp matte och husse började jag med fina balanskonster på sofforna, lyckades erövra en låg bokhylla och liten promenad bland de trevliga växterna i fönsterkarmen..

Matte hoppas att jag somnar snart och kanske om jag skall orka i morgon för då skall jag med till jobbet och matte är hyper..

Sov Gott från

Cesare

ANNONS
Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 25 januari 2009 17:16

Äntligen har dom fixat en soffa till mattes arbetsrum, supermysig.. Idag har vi varit ute på långa promenader och jag har blivit nästan svart! Matte hon bara travar på, så när jag blir trött så lägger jag beslag på kopplet med tassen om det är superilla med båda, så då får hon snällt stå där.. Har kommit på att det är superkul att hoppa upp på alla stenmurar, vilken utsikt skithäftigt.. Och sen blir man ju vrålhungrig Matte fixar all min mat själv och jag äter massor typ 3 gånger om dan makaroner/ris/nudlar+fisk/kyckling/köttfärs+ grönsaker som morot/broccoli/ärter ung 1 dl av allt utom grönsakerna som är lite mindre. I det får jag Balansvitamin+lite olja och så Kafomavitgodis. Sen äter jag mellis två gånger det blir oftast mackor helst med leverpastej men ost är ok oxå.

Nu måste jag nog slagga ett tag imorgon är det måndag Bläääähhhhh!

ANNONS
Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 23 januari 2009 20:12

Jobbig vecka..Idag var en bra jobbdag med skogspromenad på lunchen I love it.. Och så fredagsmys med fisk till middag( min favvo) och lite mys med husse. men hjälp jag är jättetrött och matte snackar om att ta fram saxen imorgon bäst att slagga in

Sov gott alla mina syskon

Cesare

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 21 januari 2009 22:35

Lillmatte 1 kvaratade över på golvet, lillmatte 2 och lillhusse och några till på middag... urkul och urbusigt. På måndagen var jag så trött att jag fick ligga och äta frukostmackan. Annars jobb, jobb lagom kul, men ganska lugnt tycker jag, matte bryter ihop när jag skäller mina glada skall..men nu Larven är lös igen! Imorgon åker inte jag med,måste vara nära polisen

Godnatt till den som vågar sova

Cesare

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 13 januari 2009 22:39

Den tunisiska kamelen är död och blöder frigolit. äntligen..På bilderna ser ni hur gullig jag är när jag är nybadad( lägg märke till hur lagottolik min husse är,men han racar inte!) Matte har klippt fram mina ögon så att jag kan kolla närmare på dammsugaren, den är lite läskig. Vill bara berätta att jag har en egen fåtölj, som jag visserligen fått ärva från mattes hundängel(han på bild). NU till saken Pias larv var hemsk, men min matte och husse jagar mig med klotång. Vad skall jag göra ???????????????????

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 31 december 2008 11:19

Hej syrror och brorsan!

Julen över.. Gillade julmaten och granen. Men vilka orättvisor det finns.. människovalpar får massor av paket och jag som är så gullig får bara två! Visar hur det skall se ut där en lagottto kan trivas, men min matte tycker inte att det ser trevligt ut, konstigt.. Matte och husse har tagit mig med till landet för att jag skall slippa alla fyrverkerier . Det är bra för här kan jag springa lagottoracet ute. Härligt!! Hoppas att ni också slipper smällarna

Storkramar

från Cesare.

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 14 december 2008 20:00

1:a besöket på vårt landställe, Cesars tyckte nog "fy va massa vitt som fastnar där bak och va blött de är, skall de va så ?"

Fick gå ut utan koppel på landet när matte skulle  ut på altanen, gick bara 10-20 ut på gräsmattan som var snötäckt.

Har även fått nytt halsband o koppel, svart o fräckt som anstår en Lagottohanne.


Cesar är inte längre rädd för alla ljud som finns i storstaden, bilar, spårvagnar o tutande, stannar förstås och tittar nyfiket efter varje människa som vi passerar, liten som stor. 

Många hundar att nosa på finns det i stan, andra hundar förstår att Cesar är valp och är översseende ifall han skäller utan anledning.


Hade tänkt klippa klor i helgen men helt omöjligt, han är för uppspelt och kan inte hållas. Tar det imorgon kväll.    


Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 7 december 2008 11:23

Cesare har hunnit bli 1 vecka äldre och 1 vecka hos Matte & Husse .

Leker, äter och växer som den värste,

lite mer säker utomhus som första dagarna präglades av

" var är tidningarna ?? ",

" Då får jag väl lägga mig på husses fötter så han inte kommer någonstans" ,

senaste dagarna har det varit 300-800 m rundor och han känner när han kommer till rätt portuppgång.   

Fortfarande mycket av bitande på händer och fötter.

Det mesta av kissandet och b-t hamnar numera på tidningarna vid ytterdörren, men rumsren tar nog någon månad till.

Gillar Mattes hemlagade före torrfodret, en ostmacka kan också slinka ner om rätt sorts ost är applicerad.

Haft några "Väktare" på besök när matte och husse varit på jobbet eller när de på sån där "julbord". Har inte sett "julbord" med egna ögon men hört att de tyckte det var "godis", har fått löfte om att få smaka på julafton.   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se