Senaste inläggen

Fölåt Torsten.. men jag mår som en prins ! Matte å ja på landet.. kollade lite efter husse.. Dan började bra fick ligga i sängen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lite frukost, leverpastejmacka mums..

Sen gick matte å ja ner till sjön å ja bada å raca på stranden Yippee!!! dumt nog tog kamerabatteriet slut så ni kan inte se allt. Jobb i växthuset, rosklippning å pizza till lunch fattar ni? Har hjälpt till med att gräva lite här å var.. matte vill inte sätta potatisen för hon tror att jag kommer att gräva upp dom.. smart tant! Börjar redan bli mattad så ja tror att ja slaggar en stundunder altanen..

Vovs, vovfs

från vakthunden Cesare

ANNONS

I like it! Börjar känna igen när vi är framme! På landet får jag springa lös på tomten, skitkul!  denna helg har jag jobbat mycket på att bära ut alla gamla skor från huset..skräpar inomhus.. tycker i varje fall jag. Racar som en galning på förmiddagarna och deckar på eftermiddagen. Det finns ju gränser även för en lagotto. Börjar oxå bli en bra grillkock!

Idag har jag varit trött och sluppit jobbet.. så jag har sovot nästan hela dan i badrummet. Lite pigg nu igen men tror att jag slaggar gott efter kvällsprommisen

Natti, natti

Cesare

ANNONS

Idag startade min golfkurs.. typ av lydnad. Vi startade på rangen.. matte och husse hade en klubba och slog på vita bollar. Husse slog långt och matte kort! Grejen var att jag skulle kolla, vara still och inte skälla. Gick bra!

Som bonus kollade vi lite på 18:de och jag bara undrar hur skall matte klara detta???????????????????? hur som helst det var en nice kväll får se hur nästa lektion blir..men nu är jag bara

Natti, natti

Cesare

Förra lördan hände nåt hemskt !! husse å matte bara försvann.. till Italien utan mej ??? Fick åka hem med lillmatte 1. Helt ok, men mycket tröttande skogspromenader, sen i fredas med lillmatte 2 till landet.  Det var ok men husse å matte?? ÅÅ så plötsligt igår dök dom upp igen. Klart Raceläge...

Suck..nu har vi kommit hem å jag är dötrött sover nog till onsda

Cesare

Matte tycker  att jag är som en dator.... antingen trött eller skällig! Vad då då.. jag tycker att det antingen är kul eller boooring.....sova i bilen hur kul är det? Tugga husses nya skor toppen!  Sno hushållspappret toppen! Ha varit å kollat på en golfbana..vet inte vad jag tror men matte säger att här skall vi vara snart.. Har samtidigt onda aningar för det tisslas om att matte å husse skall åka till Italien utan mig!!!!!!!!!!!!!!!!! Va säger ni voffsar kan det vara möjligt!

VOV; VOV; VOV; VOV

från Ceasare

så har jag klarat av valpkursen... blev kanske inte  kursetta men det var inte mitt fel.. Var en liten tävling på slutet där man skulle göra ett trix.. mitt var att inte skälla! fattar nån vicken uppoffring å bara ett poäng!

Fast äntligen fick vi leka! å..såkul vi hade!!!!fast blev lite deckad av LÄRARENS LAB men ok.. idag har jag varit super och hemma själv i flera timmar mmatte o husse är impade så ikväll gäller superrace!!!

trött esare
Vicken helg jag har haft... sprungit utan koppel hela dagarna. I like it!

Hjälpt matte med trädgårdsarbete typ jagat kratta och sopborste riktigt kul!

Började oxå med att gräva grönsakslanden blev lite skiten.. måste bada ikväll för att vara snygg på kursavslutet imorgon

Natti, natti

Cesare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se