Senaste inläggen

ANNONS

Tjolaho alla voffsar!

Har varit på landet å haft de bra.. Matte gillar inte att jag rymmer utanför staketet... men lagottos är bra hoppare!( kanske tur  att grannen lämnade in mig )   Är supertrött.. å nyfiken hur det gick för brorsan (KRAM) ?

Kramar till alla!

Cesare!

ANNONS

Attans va dagarna går fort..har varit med på jobbet både onsdag å torsdag, stressigt! Ja jag kanske inte direkt har stressat, men matte far runt som en lagotto! Äntligen har hon lagt in de försvunna bilderna.Idag skall jag villa upp mig och sova ikapp, för i eftermiddag drar vi till landet YIPPE!!!!!!!!!!!!

Ha en solig helg alla vovvar!

Cesare

Måndan började bra! PÅ andra morronrundan ficj ja bada i min favvo Spa som jag hittat....sen blev ja trött å nanande snällt hemma till husse tog ut mig på lunchen.. å sen kom matte hem tidigt å hade med sig en ny lekis.. typ snurra där det göms godis skitkul ! Här börjar problemen.. matte kamera å dator gillar iinte varandra så datorn vill inte ta emot bilderna Ja som va så himla cool! Idag skulle ja med till jobbet... in i bilen, runt som en galning, kastade mig ner på golvet under ratten, tvärstopp matte började bli lite irriterad. Sen skulle vi köra lite grejer på jobbet å då är jag cirkusartist å kastar mig elegant ut genom baklucka. Verkligt snyggt hopp, men blev det uppskattat ? nä matte blev hysterisk fattar ni? sen skötte ja mig en liten stund efter kalopsen. Når vi skulle hem försvann matte in i hundaffären för att köpa en grej.. godis trodde ja nähe.. jag blev fastspänd i bilbältet.

EN KEDJAD LAGOTTO är en sur lagotto!!!!!

Nog bäst att natta

Cesare

Yes, thats me ! Har kollat å lyssnat på dom länge så nu ä de dax att snacka.. fast det blev inte helt bra dom tror att ja snackar italienska... så nån måste på språkkurs! Annars har jag slitet som vakthund på landet hela helgen. Jobbit som attan att springa efter alla å det tar på stämbanden! Tråkig månda imorgon igen får se om jag skall slagga hemma eller åka till jobbet.. Hör att dom snackar om bada.. vadå smutsig jag ? Har bara lite fågelskit på rumpan.. hoppas att det inte syns att matte jagat mig med saxen!

Glada lagottoskall från

Cesare

Undrar om man kan byta matte?  Älskar min men hon har inte tid...

Hon undrar oxå om man kan byta mot lite krävande dog... Ok vi gillar varandra så vi fixar nog tillfällig svacka.. men en bättre fotograf.. kan inte vi lagottos kräva att våra hussar och mattar går en fotokurs innan de tar hen oss ?? Matte har slarvat bort dagens foton... hur kan det gå till..

Lite i varv Cesare


Nu har det blivit lugnt på landet igen ! för vi är hemma. Vicken helg vi haft- Matte har krypit i rabatterna eller varit i växthuset å ja har RACAT, VOVVAT på alla som gick förbi/rörde sig. Matte var tokig på mej, men är det tacken för att man vaktar???????? har badat och grillat och inte minst GÅTT MIN FÖRSTA GOLFRUNDA och hör och häpna jag skötte mig bra!!! Gosse mig.

Nu måste jag nog slagga in

Natti, natti från

Cesare

Tisdag började värre än månd.. väckte å släpade ut husse typ 05.30 sen blev ja så himla trött igen fick slagga i badrummet(min favvo).. Piggnade till och solklart blev ertappad i sängen med en sko ! Hörde ja några FYYYYYYYY

Kamp om att få på halsbandet..skulle med till jobbet. Väl där försökte ja kasta mig ut utan koppel. Typ hysterisk matte fattar ni? Korv Stroganoff till lunch var ok å sen lunchpromenad åt ena hållet drog ja (matte i 45-vinkel) tillbaka drog matte..jämlikhet tycker ja Sen skulle vi hämta upp matte2 på andra skolan blev skitglad att se henne så jag försökte raca i bilen..jäkla liten bil-lösning=husbil Matte var SUR mumlade nåt om hopplös-vadå ja?

Blev inslängd hemma å matte drog till möte

Husse kom snart å vi gick ut.. hemma igen alla VOVOVOVO det gäller att fatta va jag säger Å YES! dom ä inte så korkade ändå! med frisbee och vattenflaska tågade vi ut på heden..vi bor där Å jag fick springa LÖS MITT I STAN, Vattenflaskan var kul å frisbeen jag sprang själv å inte bort (Lilla jag är pricken på ena bilden) Nu väntar jag på middag å sen måste jag nog vila till imon få se hur det blir då?

Cesare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se