Senaste inläggen

Visst är min nya frilla fin ? Tack Maria ..Du är världens bästa frissa!

Har haft en skön helg på landet. Sovit i min grop, badat och lekt. Precis som en liten gullig lagotto skall ha det. En vecka kvar till semester..och det är VARMT i stan typ 31. Har kollat in små gurkor i växthuset som jag kanske skall mumsa på nästa helg.

Ha det bara bäst alla!

Cesare


ANNONS

Nä nu djäklar går jag in på blocket och annonserar efter en ny matte !!!!!!

Cesare

ANNONS

Helgen försvann i kall blåst och har fattat att midsommar=mat och för 2-beningar dryck. Vi hade rätt kul ivarjefall. Nu är det varmt! och jag blir helt hystersik i värmen vet inte om jag vill vara ute eller inne. Matte gissar att min päls är 3-4cm ! med fina kruller.... men imorgon skall jag till frissan!!!

Blir nog skönt ? matte har anlitat ett proffs så hon hoppas att det blir snyggt oxå. Frissabilder kommer! Tar en kvällsrunda och hoppas att det blir lite svalare!

Cesare

Tur att ni inte hör alla mattes fula ord.. bilderna för stora.., tar en djkla tid att ladda upp !!!!!mmmmmm har vatt en jobbig helg. Ja å matte har vart själva på landet. Städat hela huset, grävt i rabatter, planterat i ett himla tempo.. Jag var tvungen att slagga ett tag under hängbjörken, mitt favvoställe. Å eftersom inte husse va mä så fick ja ju vakta extra. Jädrans jobbigt är nästan hes.. Tur att det är måndag imorn. Nästa helg är det nåt särskilt har jag fattat midsommar ? vet inte vad det blir men det kommer en massa folk till oss då.. Jag har en liten önskan.. vill att matte blir pansinär eller vad det heter för då skulle hon inte behöva jobba jämt.

Cesare

Efter veckans härligaste spadopp i en stor dypöl.. Det var många som kollade på mig när jag rullade in lera i pälsen. Vad ä de å glo på? , så blev jag ordentligt badad och skrubbad igår och gissa vad som hände..??Jo, jag har ju nästan vit päls !!! och så små smala ben. Spinkiga jag! Matte har stuckit iväg och spelat golf, så hon kommer inte förrän imorn , lite tomt!!!! men äntligen fick ja lite riktigt krubb wienerkorv och ostkaka, smaskens!

Jag har blitt lite kräsen..med krubbet. Ett tips till er alla: DET LÖNAR SIG!

Cesare

Tjena alla voffsar !

Visst ä ja en snygg badpojke? Bada ä va jag gillar.. har vart på landet hela helgen superskönt. det har varit så varmt att ja inte ens orkat skälla på alla.

Har inte ens demolerat något grönsaksland! Matte har försökt att reparera det som jag demolerade förra gången, så får se hur det ser ut nästa helg.

Ida ska jag bara slagga i badrummet och ikväll ska jag spela golf

Tröttvoffs från Cesare

Matte kollar på mig med onda ögat! Jag är ju bara intresserad av vad som växer.. enda anledningen till att jag grävde upp både morotssådden och resten av grönsakslandet var att dels ville jag kolla vad som hänt och dels ville jag planterar grisöron. Är det så himla konstigt ???????????? Husse har varit borta nästan hela dan..när han kom hem fick ja ett riktigt bautaben som jag skall tugga på resetn av kvällen.

VOV; VOV från Cesare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se