Direktlänk till inlägg 15 april 2010

Vill ni se en A-hund ?

ja.. då räcker det med att se på mej! Nu har vi fått papper på vad alla visste att jag har superhöfter . Hade inte behövts en så joxig fotografering för att se att jag har A-höfter.

Våren tassar in och matte ljusnar. Veckorna segar sig fram och jag är riktigt duktig på att vakta på dagarna. Vilar mig till fredag för då åker vi till landet och där finns ingen tid till sömn så jag måste ha sömntanken mä mej...

Blev tvångsbadad igår, men inte blev ja ren för det så nu finns tunga hot om att detta kommer att upprepas ikväll..ja vi får se..Till å mä ja tycker nu att det är klippdax, men det är inte lätt att hitta nån som kan fixa detta före maj. Tror att matte måste gå på klippkurs.

Nu hinner vi inte mer för nu är det dax för morronprommis 2

Ha det bäst i solen !

Cesare           

 
ANNONS
 
Stella & Doris

Stella & Doris

15 april 2010 08:27

Klart att du är en A-hund hela du, Grattis!!!

Matte hälsar att hon gärna klipper dig, hon är ju inget proffs men behöver träning...

Kramar på dig Snygging

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Torsten

Torsten

15 april 2010 08:30

Som sagt...Jag vet ju att du

http://prinstorsten.blogg.se

 
Torsten

Torsten

15 april 2010 08:32

Ooops...tryckte lite fel :) Jag skulle säga att du o jag ÄR ju A-hundar och det borde inte behövas nån röntgen för det!!! GRATTIS iallafall!
JO, nog tycker jag att du ser ovanligt långhårig ut....själv blev jag ju tvångsrakad för 6 veckor sen och matte tycker redan att jag börjar lurva till mej....hmmm!
Ha det bra, käre bror !

http://prinstorsten.blogg.se

 
Elliot Kung af Upphärade

Elliot Kung af Upphärade

15 april 2010 19:12

Grattis till dina A-höfter. Jag skall klippas imorgon säger Kulan , för pälsen växer som ogräs. Kulan och jag var på klippkurs i Norrköping med Lotta och Doris och vi blev jättefina, Stella fick inte följa med men hon var nog glad för det. Men nu har pälsen växt ut igen så nu skall man plågas igen :-)

http://www.kulan.bloggplatsen.se

 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

15 april 2010 23:34

Grattis igen till dej våran A-hund. Vi fattar inte heller varför det ska behövas sova hon farbror doktorn för att se att vi är det bästa som fins. Ha det så kuligt på landet.
A-pussar

http://lagottoflickorna.bloggplatsen.se

 
Stella o Doris

Stella o Doris

10 juni 2010 09:32

Haaaallllååå??? Vi saknar dig massor nu!!

KAn vi inte ta och ses någongång i sommar? Vi ska vara hemma hela semestern så hör av dig om du har vägarna förbi!

Kramar från Boråsbrudarna

http://blondinstella.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Grattis, Grattis till mig och Torsten och alla mina syskon födda 2008-10-04 hos Pia på Tiny Tuffts ! Så fort tiden går... från liten ulltott till stora snyggkillen, gullecesare ! Har firat dan med löviff-tallrik och lite presenter. Rätt nöjd! V...

Hallå alla ! Goda nyheter..det börjar bli liv i min döing till matte. det var några vita oätliga saker som gjorde det   Fram mä kameran, men va katten hon har ju haft världens underbaraste sötaste lilla lagotto som motiv hela vintern! Ok, ok ...

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 25 februari 2010 19:22

Nä det var inte ja.. hotade bara eftersom den slöfocken aldrig lägger ut nåt.. Matte hatar snön och vill inte ta nåra utebilder ! Är just lite slö efter att ha jobbat hårt i nåra dar typ vaktat kontoret! Djädrans slit. och dessutom väntar ja på min...

Morsning! Har varit på landet i några dar. Tror att Torsten varit där och dansat för det var alldeles vitt och kallt. Var ute och leta efter honom nästan hela dagarna men hittade nada, snyft. Hur som helst så var det kul att raca runt i snön och in...

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 26 december 2009 11:35

Hej alla vovvar ! Hoppas att ni alla har en bra jul och att ni oxå fått besök av tomten. Själv var ja lite tveksam till att han verkligen fanns.... Och sen på julafton visade sig det att han fanns men att det var en hon! Skickar med lite bildbevis....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se