Direktlänk till inlägg 25 februari 2010

Matte svårt biten av galen Lagotto!!!!!!

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 25 februari 2010 19:22

Nä det var inte ja.. hotade bara eftersom den slöfocken aldrig lägger ut nåt..

Matte hatar snön och vill inte ta nåra utebilder ! Är just lite slö efter att ha jobbat hårt i nåra dar typ vaktat kontoret! Djädrans slit. och dessutom väntar ja på mina kycklingklubbor, som börjar lukta smaskens. Här händer inte så mycket just nu stan är full av snö, modd och istappar. Matte vill helst inte gå ut alls.. kompenserar jag med att bli överhyperaktiv när vi väl kommer ut. Kul med lite ryck och drag.. försöker få matte (hon är mindre än husse) att dratta i gatan. Ganska kul! Borde alla testa. Det är bara surmatte som inte uppskattar lite rajtan.

Ska väl ta en liten slaskrunda nu!

Håll ut våren kommer!

Kramar

Cesare           

 
ANNONS
 
Stella

Stella

25 februari 2010 20:20

ÄNTLIGEN!!!! Som vi har saknat dig!

Kul att se att du håller igång, synd att inte din matte gillar snön, vi tycker den är ganska kul, men nu RÄCKER det, vi vill INTE ha mer!
Gott med kycklingklubbor, lite avis blir man ju :-)

Ha en go helg!

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

25 februari 2010 22:49

Men kors i taket!!! du har bloggat. Vi har minsann saknat dej. Ja du när människorna inte låter en va ute och busa massor får dom skylla sej själva om vi är lite ystra
ysterpussar

http://lagottoflickorna.bloggplatsen.se

 
Elliot Kung af Upphärad

Elliot Kung af Upphärad

26 februari 2010 01:44

Men HEEEEEJ.... vad vi har väntat på att höra av dig. JAg trodde att du kanske hade gått i ide :-)
Ja nu kan det vara nog med snö nu vill vi ha vår

http://www.kulan.bloggplatsen.se

 
Torsten

Torsten

26 februari 2010 07:26

Bäste bror!!! Glad är jag att se dej igen!!! Hälsa din matte att det hjälper inte att hata snön, den försvinner inte ändå....Så passa på att njut och ha kul! Pssst! Se till att dra till din matte ordentligt där ute, hon kan gott ligga där om hon ska va så förbenat tjurig!
Så du får kycklingklubbor du....kanske kommer förbi nån dag!
Kram på er!!!

http://prinstorsten.blogg.se

 
Torsten

Torsten

22 mars 2010 07:27

Såg ditt hemliga meddelande....Det är grönt, Cesare, du kan komma hit så tar vi hand om dej! Nema problema!

http://prinstorsten.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Grattis, Grattis till mig och Torsten och alla mina syskon födda 2008-10-04 hos Pia på Tiny Tuffts ! Så fort tiden går... från liten ulltott till stora snyggkillen, gullecesare ! Har firat dan med löviff-tallrik och lite presenter. Rätt nöjd! V...

ja.. då räcker det med att se på mej! Nu har vi fått papper på vad alla visste att jag har superhöfter . Hade inte behövts en så joxig fotografering för att se att jag har A-höfter. Våren tassar in och matte ljusnar. Veckorna segar sig fram och jag...

Hallå alla ! Goda nyheter..det börjar bli liv i min döing till matte. det var några vita oätliga saker som gjorde det   Fram mä kameran, men va katten hon har ju haft världens underbaraste sötaste lilla lagotto som motiv hela vintern! Ok, ok ...

Morsning! Har varit på landet i några dar. Tror att Torsten varit där och dansat för det var alldeles vitt och kallt. Var ute och leta efter honom nästan hela dagarna men hittade nada, snyft. Hur som helst så var det kul att raca runt i snön och in...

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 26 december 2009 11:35

Hej alla vovvar ! Hoppas att ni alla har en bra jul och att ni oxå fått besök av tomten. Själv var ja lite tveksam till att han verkligen fanns.... Och sen på julafton visade sig det att han fanns men att det var en hon! Skickar med lite bildbevis....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se