Direktlänk till inlägg 26 december 2009

För kännedom...

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 26 december 2009 11:35

Hej alla vovvar !

Hoppas att ni alla har en bra jul och att ni oxå fått besök av tomten. Själv var ja lite tveksam till att han verkligen fanns.... Och sen på julafton visade sig det att han fanns men att det var en hon! Skickar med lite bildbevis. Fast tomten var ruggigt lik lillmatte... konstit ? Fick en del kul grejer.. en klurig sak som man kan lura fram godis ur med lite tankearbete, bollar, godis mm

Nu är det bara en sak som bekymrar mig Nyår, ja inte precis egentligen nyår utan smällarna ja e så attans rädd för dom. Tror förresten att jag ska sätta mig och skriva till HO om att han förbjuder alla smällare.

Hör av mig om hur det går

Ha det bäst !

Cesare         

 
ANNONS
 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

26 december 2009 14:25

Vilken söt tomte, eller tomta, ni hade hos er. Och tänk så kuliga paket du fick. Hoppas du klarar av nyåret bra. Vi håller svansarna. Vi ska också klaga till Hundombusmannen.
julepussar

http://lagottoflickorna

 
Torsten

Torsten

26 december 2009 18:45

Bra att du fick mycket julklappar...det betyder att du varit en snäll hund!!! Smällare??? Vad är det??? Är det nåt man ska vara orolig över, eller???
Isåfall klagar vi också!
God fortsättning på helgen!
Kramar

http://prinstorsten.blogg.se

 
Elliot och Kulan

Elliot och Kulan

26 december 2009 18:55

Hej Cesare
Du har oxå varit snäll ser jag ( jag har varit ganska busig, men fick julkappar ändå )
Jag tror inte att jag är rädd för smällare för jag är inte rädd för f-n själv, säger Kulan
Kramar från Elliot

http://www.kulan.bloggplatsen.se

 
Stella och Doris

Stella och Doris

27 december 2009 10:42

Klart att du sitter hos tomten när du fått så trevliga paket :-)

Vi håller tassarna för att det blir en lugn nyår utan alltför mycket smällande

Kramar i massor

http://blondinstella.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Grattis, Grattis till mig och Torsten och alla mina syskon födda 2008-10-04 hos Pia på Tiny Tuffts ! Så fort tiden går... från liten ulltott till stora snyggkillen, gullecesare ! Har firat dan med löviff-tallrik och lite presenter. Rätt nöjd! V...

ja.. då räcker det med att se på mej! Nu har vi fått papper på vad alla visste att jag har superhöfter . Hade inte behövts en så joxig fotografering för att se att jag har A-höfter. Våren tassar in och matte ljusnar. Veckorna segar sig fram och jag...

Hallå alla ! Goda nyheter..det börjar bli liv i min döing till matte. det var några vita oätliga saker som gjorde det   Fram mä kameran, men va katten hon har ju haft världens underbaraste sötaste lilla lagotto som motiv hela vintern! Ok, ok ...

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 25 februari 2010 19:22

Nä det var inte ja.. hotade bara eftersom den slöfocken aldrig lägger ut nåt.. Matte hatar snön och vill inte ta nåra utebilder ! Är just lite slö efter att ha jobbat hårt i nåra dar typ vaktat kontoret! Djädrans slit. och dessutom väntar ja på min...

Morsning! Har varit på landet i några dar. Tror att Torsten varit där och dansat för det var alldeles vitt och kallt. Var ute och leta efter honom nästan hela dagarna men hittade nada, snyft. Hur som helst så var det kul att raca runt i snön och in...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se