Direktlänk till inlägg 24 december 2009

Det har varit ett himla stressande

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 24 december 2009 11:24

Gran har inhandlats och pyntats med fina kulor som jag inte får ta ! Fattar inte riktigt detta. Massor med mat har lagats.. Tortyr med dammsugaren.. Fina paket som jag heller inte får röra. Hoppas att julfriden kommer nån gång


God JUl till er alla!

 

CesareLagottocesare   Halvbusig....   Världens snyggaste tomte   Den granen ser snygg ut !  

 
ANNONS
 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

25 december 2009 00:07

Men gud så söt du är som tomtenisse.
GOD JUL och massor av kramar till dej sötnos och till hela din familj

http://lagottoflickorna.se

 
Torsten

Torsten

25 december 2009 11:25

God Jul! Du är fanken den sötaste tomte-nissen i år....Man kan undra varför inte jag fick nån luva....just ja, jag skulle ju vara 'bock' !!!!
Kramar till er alla!

http://prinstorsten.blogg.se

 
Stella och Doris

Stella och Doris

25 december 2009 12:00

Åhhh tänk om du kommit hit och "tomtat" i din fina luva, så glada vi hade blivit då!

Puss på dig tomtenissen

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Elliot och Kulan

Elliot och Kulan

25 december 2009 14:22

Vaaaa... en tomte som jag inte lyckats käka upp :-) nej jag bara skojar lite, guuud va fin du är som Nisse.
Ha en fortsatt härlig helg
Elliot och Kulan

http://www.kulan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Grattis, Grattis till mig och Torsten och alla mina syskon födda 2008-10-04 hos Pia på Tiny Tuffts ! Så fort tiden går... från liten ulltott till stora snyggkillen, gullecesare ! Har firat dan med löviff-tallrik och lite presenter. Rätt nöjd! V...

ja.. då räcker det med att se på mej! Nu har vi fått papper på vad alla visste att jag har superhöfter . Hade inte behövts en så joxig fotografering för att se att jag har A-höfter. Våren tassar in och matte ljusnar. Veckorna segar sig fram och jag...

Hallå alla ! Goda nyheter..det börjar bli liv i min döing till matte. det var några vita oätliga saker som gjorde det   Fram mä kameran, men va katten hon har ju haft världens underbaraste sötaste lilla lagotto som motiv hela vintern! Ok, ok ...

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 25 februari 2010 19:22

Nä det var inte ja.. hotade bara eftersom den slöfocken aldrig lägger ut nåt.. Matte hatar snön och vill inte ta nåra utebilder ! Är just lite slö efter att ha jobbat hårt i nåra dar typ vaktat kontoret! Djädrans slit. och dessutom väntar ja på min...

Morsning! Har varit på landet i några dar. Tror att Torsten varit där och dansat för det var alldeles vitt och kallt. Var ute och leta efter honom nästan hela dagarna men hittade nada, snyft. Hur som helst så var det kul att raca runt i snön och in...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se