Direktlänk till inlägg 6 december 2009

Budda

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 6 december 2009 20:45

Så var det dags.. ja skulle äntligen få träffa Budda, lillmattes dog en liten Lhasa apso eller nåt.. Hade väntat mig Alice eller nåt och så kommer den lilla vovven..

Va katten va han va mopsig, lite kul ändå men han va lätt att brotta ner..

Vi racade och brottades lite på kul . Den lillerackarn sprang under mig men jag VANN i varje fall så nu är jag jädrans trött.

Nattis till er alla från Cesare               Snygg piruett !!!                      Snygg piruett !!!       

 
ANNONS
 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

6 december 2009 22:32

Helkul med en kompis, fast han är liten. Det är rätt bra för då vinner man alltid.
pussar

http://lagottoflickorna.se

 
Torsten

Torsten

6 december 2009 22:49

Men ska man äntligen tro att du fick skriva en liten trudelutt på bloggen.....Har din matte skärpt sej nu, eller försöker hon bara vara snäll för att det snart är jul???
Kan inte du komma hit på jullovet, jag lovar att jag rejsar bättre än den där lilla Buddan :)
Hör av dej snart igen, broder!
Kramar

http://prinstorsten.blogg.se

 
Stella

Stella

6 december 2009 22:50

Kul liten polare, alla kompisar är ju bra oavsätt storlek :-)

Vi undrar om ni är i er stuga när det är "jullov" då kanske vi kunde ses?!

Kramar

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Elliot

Elliot

7 december 2009 01:18

Hej Cesare
Du har oxå haft roligt idag ser jag. Själv har jag ju varit hos Stella och Doris i Borås.
Ja jag är nog väldigts snäll hm... vad skulle du kunna lära mig för bus
Elliot

http://www.kulan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Grattis, Grattis till mig och Torsten och alla mina syskon födda 2008-10-04 hos Pia på Tiny Tuffts ! Så fort tiden går... från liten ulltott till stora snyggkillen, gullecesare ! Har firat dan med löviff-tallrik och lite presenter. Rätt nöjd! V...

ja.. då räcker det med att se på mej! Nu har vi fått papper på vad alla visste att jag har superhöfter . Hade inte behövts en så joxig fotografering för att se att jag har A-höfter. Våren tassar in och matte ljusnar. Veckorna segar sig fram och jag...

Hallå alla ! Goda nyheter..det börjar bli liv i min döing till matte. det var några vita oätliga saker som gjorde det   Fram mä kameran, men va katten hon har ju haft världens underbaraste sötaste lilla lagotto som motiv hela vintern! Ok, ok ...

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 25 februari 2010 19:22

Nä det var inte ja.. hotade bara eftersom den slöfocken aldrig lägger ut nåt.. Matte hatar snön och vill inte ta nåra utebilder ! Är just lite slö efter att ha jobbat hårt i nåra dar typ vaktat kontoret! Djädrans slit. och dessutom väntar ja på min...

Morsning! Har varit på landet i några dar. Tror att Torsten varit där och dansat för det var alldeles vitt och kallt. Var ute och leta efter honom nästan hela dagarna men hittade nada, snyft. Hur som helst så var det kul att raca runt i snön och in...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se