Direktlänk till inlägg 15 november 2009

Lämnad åt mitt öde ...

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 15 november 2009 16:41

Voffs!

Så har dom gjort det igen... lämnat mig själv en hel vecka! Ja, ja inte helt själv men dom stack matte & husse. bara så där ! Min nanny tröttade ut mig med massor av promenader så ja har slaggat nästan hela helgen sen dom kom.

Kollar er andra å blir lite avis..jag är ju en stadshund och går koppelprommisar medans ni röjer i skogen ?

Men det är rätt ok vi är många dogs här.. nästan varje dag träffar jag Charlie, en liten gammal terrier, han är blind å måste nosa på mig och Floyd en dvärgsnauscher. Kul kille som skäller lite. Å så är det ALICETungan ute supersnygg lagottotjej och dobermantjejerna oxå kul men dom är lite stora.,å jättemånga mer.

Har hört hemska rykten om att jag skall klippas igen..tips om hur man slipper ?

Matte har lovat sköta min blogg bättre. Ok den som lever får se !

Allt för idag

Sleep tight !

Cesare       


 
ANNONS
 
Stella

Stella

15 november 2009 21:12

Åhhh vad kul att se dig igen, har ju saknat dig massor!!

Kul att du har så många kompisar, glöm bara inte mig!

Kram

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Cesare

Cesare

15 november 2009 21:31

Stella!
såklart jag inte glömmer dig
Snyggtjejen !!!!!!!!!!!!!!
Cesare

http://www.lagottocesare.bloggplatsen.se.se

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

15 november 2009 21:55

Men där är du ju äntligen!!! Som vi har längtat och undrat vad du blev av.
Bra att du gör som jag (Elliot) och samlar på snygga tjejer. Aldo fattar nada, men då får jag ha dom ifred.
pussar

http://lagottoflickorna

 
Torsten

Torsten

16 november 2009 06:57

Oj,oj vad jag har saknat dej, brorsan!!!
Bra att du har många kompisar, det livar upp livet lite!
Klippning hör visst till livets nödvändiga enligt matte, men jag håller inte med....Har aldrig själv lyckats komma undan så jag har inga bra tips!
Kram på dej!

http://prinstorsten.blogg.se

 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

24 november 2009 21:33

Men nu får du allt blogga igen. Vi lääängtar!!!!
pussar

http://lagottoflickorna.se

 
Torsten igen

Torsten igen

29 november 2009 20:27

Nu tar du din matte i örat och säger att hon får allt TA sej tid för lite blogg och lite bilder....Jag saknar ju dej, det måste hon ju fatta!
Kram till dej min bästa brorsa!

http://prinstorsten.blogg.se

 
Elliot

Elliot

2 december 2009 02:27

Hej Cesare
åh du ser ju likadan ut som Torsten, han är min idol så nu har jag två. Lyckos mig :-)
Elliot

http://www.kulan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Grattis, Grattis till mig och Torsten och alla mina syskon födda 2008-10-04 hos Pia på Tiny Tuffts ! Så fort tiden går... från liten ulltott till stora snyggkillen, gullecesare ! Har firat dan med löviff-tallrik och lite presenter. Rätt nöjd! V...

ja.. då räcker det med att se på mej! Nu har vi fått papper på vad alla visste att jag har superhöfter . Hade inte behövts en så joxig fotografering för att se att jag har A-höfter. Våren tassar in och matte ljusnar. Veckorna segar sig fram och jag...

Hallå alla ! Goda nyheter..det börjar bli liv i min döing till matte. det var några vita oätliga saker som gjorde det   Fram mä kameran, men va katten hon har ju haft världens underbaraste sötaste lilla lagotto som motiv hela vintern! Ok, ok ...

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 25 februari 2010 19:22

Nä det var inte ja.. hotade bara eftersom den slöfocken aldrig lägger ut nåt.. Matte hatar snön och vill inte ta nåra utebilder ! Är just lite slö efter att ha jobbat hårt i nåra dar typ vaktat kontoret! Djädrans slit. och dessutom väntar ja på min...

Morsning! Har varit på landet i några dar. Tror att Torsten varit där och dansat för det var alldeles vitt och kallt. Var ute och leta efter honom nästan hela dagarna men hittade nada, snyft. Hur som helst så var det kul att raca runt i snön och in...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se