Direktlänk till inlägg 18 oktober 2009

Skenet bedrar....

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 18 oktober 2009 21:34

Vovvning alla vovvar !

Söndag kväll igen och måndag i morron. Varken matte eller jag gillar måndagar men av olika anledningar..

Har varit jättenice på landet i helgen.

På bilderna ser ni hur lugn och fin jag är !!!! Tyvärr är det inte hela  sanningen.

Mina racebilder blir för stora och matte hinner inte med med kameran när jag rymmer över staketet (faktiskt bara två gånger på en heeeeeeeeeeeel helg!) tycker jag inte är nåt att snacka om.

Nu säger matte att jag skall bada. Jag vet inte det

Bäst att dra

Nattis från Cesare          Tungan ute

 
ANNONS
 
Stella och Doris

Stella och Doris

18 oktober 2009 21:55

Du ser då ut som en riktig ängel!! Stakethoppning är en kul syssla, förstår inte varför människorna blir så upprörda över det bara....

Kram på dig snygging

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Torsten

Torsten

18 oktober 2009 22:14

Jag undrar om du också skäller med höga C...så där att det skär genom mattars o hussar öron???
Du frågade om jag varit stilla hela da'n och svaret är: Ja, nästan....jag har ju förståss fått kissa o sånt, men sen har jag väntat i bilen och väntat i bilen och SEN fått massage. Det lustiga är att jag är jättetrött nu!

Sussa gott, min bundsförvant och bror!

http://prinstorsten.blogg.se

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

20 oktober 2009 21:49

Så duktigt av dej att bara "rymma" två gånger. Vi är SÅ stolta över dej. Ser mysigt ut på bilden när du och husse sover.
pussar

http://lagottoflickorna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Grattis, Grattis till mig och Torsten och alla mina syskon födda 2008-10-04 hos Pia på Tiny Tuffts ! Så fort tiden går... från liten ulltott till stora snyggkillen, gullecesare ! Har firat dan med löviff-tallrik och lite presenter. Rätt nöjd! V...

ja.. då räcker det med att se på mej! Nu har vi fått papper på vad alla visste att jag har superhöfter . Hade inte behövts en så joxig fotografering för att se att jag har A-höfter. Våren tassar in och matte ljusnar. Veckorna segar sig fram och jag...

Hallå alla ! Goda nyheter..det börjar bli liv i min döing till matte. det var några vita oätliga saker som gjorde det   Fram mä kameran, men va katten hon har ju haft världens underbaraste sötaste lilla lagotto som motiv hela vintern! Ok, ok ...

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 25 februari 2010 19:22

Nä det var inte ja.. hotade bara eftersom den slöfocken aldrig lägger ut nåt.. Matte hatar snön och vill inte ta nåra utebilder ! Är just lite slö efter att ha jobbat hårt i nåra dar typ vaktat kontoret! Djädrans slit. och dessutom väntar ja på min...

Morsning! Har varit på landet i några dar. Tror att Torsten varit där och dansat för det var alldeles vitt och kallt. Var ute och leta efter honom nästan hela dagarna men hittade nada, snyft. Hur som helst så var det kul att raca runt i snön och in...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se