Direktlänk till inlägg 5 oktober 2009

Sen som vanligt !

       Igår var det en stor dag , Min födelsedag ! GRATTIS ALLA MINA SYSKON !!!! dessutom var det kanelbullens dag, men jag såg inte en enda kanelbulle.. konstigt ?

Har vart på landet hela helgen SKITVÄDer. Matte grävde ner lökar och jag grävde upp dem. Lite hjälp får man ju ge..

Blev så djäkla skiten att jag omgående fick badas med utegångsförbud, vilket föranledde många irriterade skall !!!

Matte säger att det är dags att börja skolan nu va.... typ montessori ?? Vadå tror att jag hoppar !

Nu måste jag ut NUUUUUUUUUU

Nattis

Cesare

 
ANNONS
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

5 oktober 2009 21:03

Fick du några kuliga presenter? Jaha, utegångsförbud, då ringer vi HOM, så det så.
pussar

http://lagottoflickorna

 
Stella och Doris

Stella och Doris

5 oktober 2009 21:34

GRATTIS en dag i efterskott, hoppas att födelsedagen var bra, tycker faktiskt att du kunde fått lite kanelbullar!!

Vad tycker du, ska vi ses snart igen??

Kram

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Torsten

Torsten

6 oktober 2009 08:44

Cesare, min ett-årige bror....jag har sagt det förr och jag säger det nu: Packa väska och kom hit!!! Utegångsförbud... vad är det för trams??? Montessori...??? Nä, nu kommer du hit och du kan följa mej på min kurs, där får man sånglektioner....eller vad det nu var??!
Skynda dej nu!

http://prinstorsten.blogg.se

 
kulan

kulan

7 oktober 2009 00:56

Hej sötis,och grattis i efterskott.
Om du vill rymma så bor jag inte så långt från Gbg. Ganska exakt 6 mil. Kom igen Cesare, det orkar du.... jag möter på halva vägen ska vi säga i Lödöse kanske :-)
kram
kulan

http://www.sykulan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Grattis, Grattis till mig och Torsten och alla mina syskon födda 2008-10-04 hos Pia på Tiny Tuffts ! Så fort tiden går... från liten ulltott till stora snyggkillen, gullecesare ! Har firat dan med löviff-tallrik och lite presenter. Rätt nöjd! V...

ja.. då räcker det med att se på mej! Nu har vi fått papper på vad alla visste att jag har superhöfter . Hade inte behövts en så joxig fotografering för att se att jag har A-höfter. Våren tassar in och matte ljusnar. Veckorna segar sig fram och jag...

Hallå alla ! Goda nyheter..det börjar bli liv i min döing till matte. det var några vita oätliga saker som gjorde det   Fram mä kameran, men va katten hon har ju haft världens underbaraste sötaste lilla lagotto som motiv hela vintern! Ok, ok ...

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 25 februari 2010 19:22

Nä det var inte ja.. hotade bara eftersom den slöfocken aldrig lägger ut nåt.. Matte hatar snön och vill inte ta nåra utebilder ! Är just lite slö efter att ha jobbat hårt i nåra dar typ vaktat kontoret! Djädrans slit. och dessutom väntar ja på min...

Morsning! Har varit på landet i några dar. Tror att Torsten varit där och dansat för det var alldeles vitt och kallt. Var ute och leta efter honom nästan hela dagarna men hittade nada, snyft. Hur som helst så var det kul att raca runt i snön och in...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se