Direktlänk till inlägg 29 september 2009

Tråkigt, tråkigt...

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 29 september 2009 21:50

Jobbvecka igen... Händer typ ingenting. Vaktar lägenheten.. (tror dom i själva verket sover jag) på fm lunchprommis med husse och sen kommer matte ganska tidigt men va katten saknar lite action !

Matte har dock lyckats att få några helgbilder uppladdade.  Bilderna blir hela tiden förstorade så dom måste fixas..

Drömmer lite om Stella-tjejen på dagarna..

Nattis

Cesare           

 
ANNONS
 
Torsten

Torsten

29 september 2009 22:31

Ja, ibland blir det lite trist bara...Fast jag gillar att sova på dagarna, så det passar fint att dom far o jobbar då, men på kvällen vill jag gärna ha lite action! Jag förstår att du drömmer om Stella, det gör jag också...
Kram på dej, brorsan!

http://prinstorsten.blogg.se

 
Stella

Stella

29 september 2009 23:02

Vad trevligt att ni drömmer om mig ;-) Ser att jag är med på bild oxå!!

Vi får allt ses snart så du får lite att göra!

Kram

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Torsten

Torsten

4 oktober 2009 20:27

GRATTIS på födelsedagen, min fine bror!!!!
Hoppas du haft en bra dag....själv fick jag både presenter och leverpastej-tårta!
Kramar!

http://prinstorsten.blogg.se

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

5 oktober 2009 16:18

GRATTIS en dag för sent. Tänk att 1 år har gått sedan du föddes, helt otroligt. Hoppas du fick goda presenter.
pussar i massor

http://lagottoflickorna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Grattis, Grattis till mig och Torsten och alla mina syskon födda 2008-10-04 hos Pia på Tiny Tuffts ! Så fort tiden går... från liten ulltott till stora snyggkillen, gullecesare ! Har firat dan med löviff-tallrik och lite presenter. Rätt nöjd! V...

ja.. då räcker det med att se på mej! Nu har vi fått papper på vad alla visste att jag har superhöfter . Hade inte behövts en så joxig fotografering för att se att jag har A-höfter. Våren tassar in och matte ljusnar. Veckorna segar sig fram och jag...

Hallå alla ! Goda nyheter..det börjar bli liv i min döing till matte. det var några vita oätliga saker som gjorde det   Fram mä kameran, men va katten hon har ju haft världens underbaraste sötaste lilla lagotto som motiv hela vintern! Ok, ok ...

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 25 februari 2010 19:22

Nä det var inte ja.. hotade bara eftersom den slöfocken aldrig lägger ut nåt.. Matte hatar snön och vill inte ta nåra utebilder ! Är just lite slö efter att ha jobbat hårt i nåra dar typ vaktat kontoret! Djädrans slit. och dessutom väntar ja på min...

Morsning! Har varit på landet i några dar. Tror att Torsten varit där och dansat för det var alldeles vitt och kallt. Var ute och leta efter honom nästan hela dagarna men hittade nada, snyft. Hur som helst så var det kul att raca runt i snön och in...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se