Direktlänk till inlägg 27 september 2009

Lagottos, lagottos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 27 september 2009 19:45

Tjena alla!

Idag har jag varit på Lagottoträff. Super duper kul! Blev lite uppvaktad av några coola brudar. Häftigt. Träffade Stella och Doris med matte, JÄTTEKUL! Matte är vansinning på hemsidan eftersom det tar evigheter att ladda upp bilder så det blir inte så många. sJÄLV ÄR JAG RÄTT SÅ SLITEN EFTER Dagen..

Nattis från         Cesare

 
ANNONS
 
Stella och Doris

Stella och Doris

27 september 2009 22:03

Åh så kul det var att se dig "live", nu har vi lagt in bilder från dagen i vår blogg!

Hoppas att vi kan ses igen, vi har fullt upp nästa helg, men sen lugnar det ner sig...

Kramar

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

27 september 2009 22:22

Så kuligt du har haft det i dag. Doris har minsann skvallrat, typiskt tjejer. Nu blir nog din brorsa Torsten sotis på dej. Tänk att vara med så många flickor på en och samma dag. Lycko dej
pussar

http://lagottoflickorna

 
Torsten

Torsten

27 september 2009 23:37

Synd att jag inte kunde komma...det var lite för långt bort!!! Schysst att träffa coola brudar, men nog var väl ändå Stella coolast??! Har du sett hennes hopp...?
Sov gott broder, fattar ju att du är trött!

http://prinstorsten.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Grattis, Grattis till mig och Torsten och alla mina syskon födda 2008-10-04 hos Pia på Tiny Tuffts ! Så fort tiden går... från liten ulltott till stora snyggkillen, gullecesare ! Har firat dan med löviff-tallrik och lite presenter. Rätt nöjd! V...

ja.. då räcker det med att se på mej! Nu har vi fått papper på vad alla visste att jag har superhöfter . Hade inte behövts en så joxig fotografering för att se att jag har A-höfter. Våren tassar in och matte ljusnar. Veckorna segar sig fram och jag...

Hallå alla ! Goda nyheter..det börjar bli liv i min döing till matte. det var några vita oätliga saker som gjorde det   Fram mä kameran, men va katten hon har ju haft världens underbaraste sötaste lilla lagotto som motiv hela vintern! Ok, ok ...

Av Tiny Tuft´s Cesare Di Spartaco - 25 februari 2010 19:22

Nä det var inte ja.. hotade bara eftersom den slöfocken aldrig lägger ut nåt.. Matte hatar snön och vill inte ta nåra utebilder ! Är just lite slö efter att ha jobbat hårt i nåra dar typ vaktat kontoret! Djädrans slit. och dessutom väntar ja på min...

Morsning! Har varit på landet i några dar. Tror att Torsten varit där och dansat för det var alldeles vitt och kallt. Var ute och leta efter honom nästan hela dagarna men hittade nada, snyft. Hur som helst så var det kul att raca runt i snön och in...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se